Over BSR Regio Doetinchem

Body Stress Release Regio Doetinchem
Anika Meijer
Body Stress Release Practitioner
Lid van de Body Stress Release Associatie Nederland. (BSRAN)

AGB-code zorgverlener: 90-048877
AGB-code praktijk: 90057364
KVK-nummer: 59057335
BTW-nummer:  NL162928415B01
IBAN: NL90RABO0134950364
Lidnummer BSRAN: 89
Lidnummer MBSRA: 376
Lidnummer CAT: CM1376-13-06-18 Level 3
Prestatiecode BSR: 24608

Aangesloten bij:
BSRAN (www.bodystressrelease.nl)
MBSRA (www.bodystressrelease.com)
CAT complementair (www.catcomplementair.nl)

 

In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) aangesloten bij CAM COOP – www.camcoop.nl

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Een Body Stress Release is altijd op afspraak. U kunt hiervoor bellen. Als de telefoon niet wordt opgenomen, dan kunt u een bericht inspreken op de voicemail. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het eerste consult is 45 – 60 minuten, de vervolgafspraken duren 30 tot 45 minuten.
Body Stress Release is een proces. De ervaring heeft geleerd dit proces op te starten met drie afspraken binnen elf dagen, namelijk op de 1e, de 4e en de 11e dag.
Eventuele vervolgafspraken en de frequentie daarvan zijn per individu verschillend. Als body stress recent ontstaan is zal het proces van loslaten snel plaatsvinden. Wanneer de body stress gedurende lange tijd aanwezig is, zullen meerdere behandelingen nodig zijn.

Body Stress release is over het algemeen een techniek die snel effectief is en na de opstart in frequentie snel afneemt naar tussenpozen van 2, 3, 4 weken en langer. Vervolgafspraken worden altijd gemaakt na wederzijds overleg wat voor beide partijen goed en optimaal voelt.

Tijdens de release blijft u aangekleed, zelfs uw schoenen kunnen aanblijven.

Huisbezoek

Bent u niet in staat om de praktijk te bezoeken?

Dan kan ik, bij wijze van uitzondering, bij u thuis komen voor een release.

Omdat de praktijk erg druk is kan een huisbezoek alleen plaatsvinden als het door de fysieke klachten onmogelijk is om de praktijk te komen bezoeken.