Anika Meijer

Mijn weg naar Body Stress Release….

Enkele jaren geleden kreeg ik de diagnose; U heeft een burn-out. Na 3 maanden rust bleef ik met dat rotgevoel in de morgen opstaan waar ik al jaren last van had. Ik raakte ten einde raad. Ik voelde me gespannen en niet goed in mijn lichaam. Ik was ervan overtuigd dat door jarenlang achter de computer te hebben gezeten in een verkeerde houding en diverse soorten emotionele stress mijn spieren vast zaten en ik me daardoor niet meer lekker voelde. Mijn moeder kreeg een lezing over Body Stress Release van de vrouwengilde en ze mocht een gast meenemen. Ze vroeg me of ik mee wilde gaan. Na enige aarzeling ging ik toch maar mee en dit was het begin van een grote nieuwe positieve wending in mijn leven.

Na de lezing voelde ik meteen dat Body Stress Release mij wel eens zou kunnen helpen en werd in contact gebracht met Ivonne te Mebel, Body Stress Release practitioner in Bredevoort. Na een hartelijk ontvangst en uitvoerig gesprek kreeg ik mijn eerste release. Na de release stond ik op en tot op de dag van vandaag herinner ik me dit moment als het meest onbetaalbare moment uit mijn leven. Voor het eerst sinds jaren voelde ik weer energie in mijn lichaam stromen. Ik keek mijn moeder aan, die uit nieuwsgierigheid was meegegaan, en zij zag het meteen in mijn ogen dat er wat goeds gebeurde…we kregen beiden tranen in de ogen van geluk. Na thuiskomst bleek er nog een super effect van de release te zijn. Enige jaren daarvoor had ik een ontsteking in mijn wang die het vervelende gevolg had dat ik nog maar gedeeltelijk kon proeven en ruiken. Diezelfde avond toen ik na de release thuis kwam proefde ik mijn eten weer 100%.

Natuurlijk waren er meer releases nodig om me te blijven ondersteunen in het herstel van de burn-out. Het ging in golven. Soms kon ik vele weken zonder een release, maar als er weer een zware periode was, dan ging ik weer iets regelmatiger en dit hielp me enorm.

Natuurlijk raakte ik zeer enthousiast over de techniek, omdat het mij zo goed hielp en ik wilde niets liever dan deze techniek leren en veel meer mensen helpen met datgene wat mijn leven zo veranderde. Dus ik gaf me op voor de opleiding tot Body Stress Release practitioner die zich in Zuid Afrika bevind. Mijn practitioner en ik voelden dat het vak weleens mijn roeping kon zijn. Tot mijn grote geluk werd ik uit vele aanmeldingen uit de hele wereld uitgekozen om als 1 van de 24 leerlingen in het jaar 2013 de opleiding te mogen komen volgen.

En zo het geschiede….eind april 2013 vertrok ik naar Zuid Afrika en onderging de zeer pittige en grondige studie die ik eind september van hetzelfde jaar met succes afrondde.

Ik kijk uit naar iedere klant die ik mag helpen met deze bijzondere en zeer effectieve techniek: Body Stress Release.

Met vriendelijke groet,

Anika Meijer

♥Update December 2023

Sinds 17 september 2023 ben ik getrouwd met mijn grote liefde, mijn Zambiaanse Major en heb ik deels ook een leven in Zuid-Afrika en Zambia. Om deze reden ben ik niet altijd zelf aanwezig, wanneer ik mijn hart achterna reis, maar wordt ik wel door zeer ervaren geliefde collega’s ondersteund.

♥Uit mijn hart geboren om kansarme wereldkids te helpen; BSR4ALL♥

Meer informatie over mijn stichting BSR4ALL: www.bsr4all.nl.

Ook op deze site is er een aparte tab met mijn projecten van de afgelopen jaren.