Contact gegevens:

Body Stress Release 
Regio Doetinchem
Anika Meijer

Adres en locatie praktijk:

Varsseveldseweg 32
7061 GG Terborg

Routebeschrijving

Vanuit Terborg: eerste boerderij na het Idinkbos aan de rechterkant. De boerderij ligt een ongeveer 25 meter van de weg af.  U dient hier via de parallelweg te komen.
Vanuit Varsseveld: Ongeveer 150 meter na voormalig café Halfweg. Laatste boerderij net voor het Idinkbos aan de linkerhand. De boerderij ligt een stukje van de weg af. U dient via de parallelweg weg te komen en de Varsseveldeweg over te steken.

Bereikbaarheid

Trein en busstation op 2.5 km afstand
– De praktijk is bereikbaar voor mindervaliden.
– Er is een ruime parkeergelegenheid voor de praktijk

Contactgegevens

Tel. 06-30120324
info@bsrregiodoetinchem.nl

Praktijkgegevens

Kvk-Nr.: 59057335
BTW Nr.: NL001865300B66
AGB-code praktijk: 90057364
AGB-code Zorgverlener: 90-048877
Lid BSRAN nr. 89 (Body Stress Release Associatie Nederland)
CAT: CM1376 CAT Vergoedbaar
Aangesloten bij Bewust Achterhoek.

Privacy:

Body Stress release regio Doetinchem heeft een beveiligde site.
De gegevens die u ons verstrekt, wanneer u bij ons cliënt bent, worden gebruikt voor een optimale behandeling en begeleiding. De gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij cliënt dit wenst (bijvoorbeeld voor een verzekeringskwestie) en hier schriftelijk toestemming voor verleend. Uw adresgegevens en afspraken worden in een online beveiligd systeem verwerkt. Overige (medische) gegevens worden op papier bewaard en veilig opgeborgen.

Klachtrecht:

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/