♥BSR4ALL♥

www.bsr4all.nl voor uitgebreide informatie.

Stichting van Anika Meijer

Body Stress release practitioner, eigenaresse en oprichtster van Body Stress release regio Doetinchem.

Achtergrond oprichting stichting BSR4ALL

Sinds oktober 2013 heb ik fantastisch lopende praktijk in de bijzonder effectieve techniek Body Stress release. Deze techniek helpt vele cliënten met klachten van allerlei aard. De praktijk heeft vele vaste klanten en is inmiddels een begrip in de omgeving. We worden steeds vaker opgemerkt door huisartsen/ziekenhuizen en andere zorgverleners. De praktijk blijft door mond tot mond reclame alsmaar verder bloeien.

Mijn wens is altijd geweest om de techniek ook aan mensen, en met name kinderen, te kunnen geven die het minder goed hebben dan wij. Op plekken waar zorg vaak niet voorhanden of nauwelijks beschikbaar is. Als practitioner wil ik me met enige regelmaat beschikbaar stellen voor projecten die me raken in Afrika/Azië/Zuid Amerika. Het gaat mij goed, ik heb een prachtig leven mede door Body Stress release gekregen. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen en daardoor ook mijn dromen mag waarmaken.

Zambia 2018

in mei en september 2018 was ik 3 weken in Zambia om daar kinderen met een lichamelijke dan wel geestelijke beperking Body Stress release te geven in samenwerking met de Time and Tide organisatie. Samen met mijn collega Suré Tredoux uit Zuid Afrika ging ik deze uitdaging aan en hoop deze kinderen enige vorm van verlichting te geven. De techniek had verbluffende en wonderlijke resultaten.

Enkele voorbeelden:

  • Kinderen begonnen te/of gingen beter lopen.
  • Kinderen werden zindelijk.
  • Kinderen werden socialer.
  • Kinderen gingen beter eten of begonnen zelf te eten.
  • Kinderen kregen meer bewustwording.
  • Kinderen konden handen/armen beter gebruiken.
  • etc. etc.
Voor – en na foto’s Zambia

BSR4ALL Zambia

Suriname 2019

In oktober 2019 ben ik 3 weken naar Stichting opvanghuis Betheljada te Paramaribo in Suriname geweest. Op vrijwillige basis hebben we 50 clienten van het opvanghuis 3 behandelingen gegeven. De resultaten waren weer geweldig. Op www.bsr4all.nl en op Facebook; Stichting BSR4ALL staan vele foto’s en filmpjes over deze reis. We zijn ook op landelijke TV geweest zoals het Jeugdjournaal, In de Branding en in de krant. In 2020 zal een nieuwe delegatie Body Stress release practitioners afreizen naar Suriname.

Voor – en na foto’s Suriname

Suriname

Video’s: in het Surinaamse nieuws

bsr4all in de krant in Suriname

Volg deze link om de video te bekijken op de site van Apintie TV

Deze reizen worden veelal door mijzelf gefinancierd maar financiële donaties zijn uiteraard meer dan welkom om dit project voor nu en in de toekomst te ondersteunen.

Financiële donaties

Donaties mogen gestort worden op onderstaand rekeningnummer:

Stichting BSR4ALL
NL37 RABO 0347 9667 13

Wil je een een mooi doel voor school/werk dan heb ik posters beschikbaar op dit project te promoten.
www.bsr4all.nl
Kent u een mooi project in Afrika, Azië, Zuid Amerika waar ik naar toe zou kunnen gaan? Laat het me weten, ik sta open voor ideeën!